FERN STREET

FERN STREET

The client came to Shift to help complete her new condo in North Vancouver. She had great taste, an exciting new space, budget in mind, and the willingness to collaborate with the Shift team. Shift created a fun unique design concept using nature as their guide. The condo is surrounded by beautiful views of the outdoors, creating a perfect backdrop for a timeless "less is more" design. They used natural materials and mixed textures to create a soft, warm and welcoming space. With function as a key component and altering nothing about the layout itself, creative solutions were used to bring the space to life. Bright, clean and modern, this new space is a great example of what collaboration can produce and that good design is not based on budget but thoughtfulness.

Photographer:

www.traceyaytonphotography.com

Category: