FAIRVIEW LOFT

FAIRVIEW LOFT

This townhome came with the right bones and experienced owners. Working with the two young and successful Vancouver realtors, the team reconstructed the layout of this three story home to create a new open plan with an industrial modern vibe. The main floor bathroom was removed to create a new larger living room and a sleek new kitchen with the dining attached. The upper loft floor was transformed to a luxurious master suite with a newly added ensuite, custom sliding wall panels and a stunning view. Shift used real brick veneer to unify the spaces within the open concept and to add drama and texture to an otherwise very modern space. Unique furniture choices and a bold use of contrast with large art pieces and simple décor, tied the space together. Thoughtful custom millwork, in white and wood, on all levels ensured the space was super functional for the busy couple and kept clutter out of sight for great evenings of entertaining or a quiet evening enjoying the view.

Photographer:

www.traceyaytonphotography.com

Category: